آموزش مقدماتی رویت
- استادشیم
- دورههای آموزشی
- رویت ,
- آموزش مقدماتی رویت
چرا باید نرمافزار رویت را یاد بگیریم
رویت، نرمافزار مناسبی برای مدلسازی اطلاعات ساختمان می باشد که استفاده از آن در پروژه های طراحی سبب بهبود مدلسازیها میگردد. این نرمافزار (Autodesk Revit)، توسط شرکت اتودسک تولید شده و با هدف مدلسازی اطلاعات ساختمان (BIM: Building Information Modeling) پا به دنیای نرمافزارهای مهندسی نهاده است.
استفاده از این برنامه در رشته معماری از اهمیت زیادی برخوردار است و موجب به حداکثر رساندن بهرهوری در ایجاد طراحی ها و مستند سازی های گردش کار میگردد. علاوه بر آن استفاده از این نرمافزار موجب سرعت بخشیدن به طراحیها و بروزرسانی سریعتر پروژه در زمان اعمال تغییرات میگردد.
این برنامه در معماری برای ایجاد طرحهای ساختمانی دقیق در کوتاهترین زمان ممکن، مورد استفاده قرار میگیرد و استفاده از هماهنگی و طراحیها در Revit سبب میشود ایده ها با سرعت بیشتری پیادهسازی شوند و میزان هماهنگی در روند پروژه افزایش پیدا کند.
از ویژگیهای دیگر آن، سرعت ترسیم و یادگیری نرمافزار، ویرایش و ترسیم مدل ساختمان در کوتاه ترین زمان، ترسیم نقشه های ساختمانی دو بعدی و سه بعدی به صورت همزمان، تبدیل نقشه های فاز 1 به فاز 2، انجام مطالعات اقلیمی (نور و سایه) بر روی محل ساخت بنا، امکان تعریف استانداردهای ساخت در تجهیزات ساختمان، محاسبه متره ساختمان و تغییر سریع آن در صورت تغییر نقشهها، امکان طراحی حجمی و تبدیل آن به نقشههای اجرایی میباشد.
مخاطبین دوره
دوره آموزش مقدماتی رویت برای استفاده مهندسان عمران، معماری، تاسیسات، برق، مکانیک و… جهت مدل سازی سه بعدی و ترسیم جزئیات ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد.
پیش نیازهای نرم افزار رویت
شرکت در دوره آموزش مقدماتی رویت نیاز به پیش نیاز قبلی ندارد و سرعت یادگیری و کسب مهارت در آن سریع است. با این وجود تسلط بر نرمافزار اتوکد در روند آموزش شما موثر میباشد.
اهداف کلی دوره
دوره آموزش مقدماتی رویت شامل 3 فصل می باشد که در فصل اول با محیط کلی نرمافزار آشنا می شوید. در فصل دوم با قسمت های اصلی و در فصل آخر با انواع زبانه ها و نوار ابزارها آشنا می شوید. مباحث در این دوره از پایه و صفر برای همراهان گرامی آموزش داده شده است. در انتهای این دوره، شما مسلط بر نرمافزار بوده و می توانید تمامی پروژه های خود را در این نرمافزار پیاده کنید.
فصل اول (آشنایی)
فصل دوم (ابزارها)
ویژگی های دوره
مدرس دوره
